Strona Team'ów ASG z Powiatu Kozienickiego
Panowie. Z uwagi na ogólną chujnię z grzybnią jak zapanowała w naszej ekipie, proponuję zorganizować spotkanie organizacyjne. Nie chlanie browarów. Trzeba omówić parę spraw. To co w chwili obecnej dzieje się w Ekipie to paranoja. albo zrobimy coś co da kopa, albo wypisuje się z tego. Podajcie miejsce, czas.
NA LUZIE W MIEJSCU GDZIE NIKT NIE BĘDZIE NAM PRZESZKADZAŁ NAJLEPIEJ W SOBOTE WIECZOREM OBECNOŚĆ OBOWIĄSKOWA WSZYSDKIH RZEBY NIE BYŁO NIE POROZUMIEŃ OMUWIĆ WSZYSDKIE SPRAWY POGADAĆ I WYSŁUCHAĆ KTO CO MA DO POWIEDZENIA WIECZORKIEM RACZEJ KAŻDY JEST PO PRACY JA JESTEM ZA
troche mało zainteresowanych ;-) proponuje więc spotkanie zainteresowanych, nawet jeśli będzie dwie trzy osoby, pogadamy na temat jak zmobilizować resztę żeby od nowa napędzić pociąg bo ostatnio coś się posypało, zrobimy grilla
miejsce dowolne, możemy się zdzwonić, czekam na tel od kogoś, miejsce dowolne, ustalimy telefonicznie, u mnie u ciebie u niego obojętnie
Widzisz Giziu. Każdy ma w dupie tu zaglądać. Najlepiej zadzwonić i pytać się kiedy teraz Nie będe nic mówił i robił. Jak ktoś będzie chciał to się zjawi na strzelaniu.